Персональный сайт Виктора Бычихина

Главная » 2010 » Апрель » 11 » Лідери місцевого самоврядування зустрілись із колегами з Польщі
19:25
Лідери місцевого самоврядування зустрілись із колегами з Польщі
Делегація політичної партії «САМОВРЯДНА УКРАЇНСЬКА ДЕРЖАВА» у складі голови партії Віктора Бичихіна, голови Шевченківської партійної організації м. Києва Олексія Шаца та голови первинної партійної організації у Дарницькому районі м. Києва Ігоря Симоненка, здійснила робочу поїздку до Польщі в рамках навчального проекту «Центр українсько-польської співпраці». Даний захід проходив з 22 по 26 березня 2010 р. у польському місті Красніку.
 
Навчальна поїздка стала вже десятою робочою зустріччю організованою польською стороною для представників органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, громадських організацій, журналістів, що активно займаються розвитком місцевого самоврядування в Україні.
 
Під час візиту понад 40 учасників заходу з багатьох регіонів України взяли участь у круглих столах та дискусіях присвячених розвитку місцевого самоврядування, а також провели зустрічі зі своїми польськими колегами відвідавши мерію міста Краснік. Варто зазначити, що проблематика тем доповідей навчального заходу є дуже актуальною і для України. Наприклад:
 
«Формування бюджету зміни», Анета Токажевська, скарбник м. Краснік.
«Система освіти в Польщі і професійне зростання вчителів», Пьотр Мазурек, директор гімназії №1 м. Краснік.
«Інвестиції у Красніку. Аналіз інвестиційної стратегії м. Краснік», Лукаш Вика, відділ інвестицій мерії м. Краснік.
Виступ Агнешки Ожел-Депти, заступника мера Красніка, щодо актуальних проблем міста та можливих шляхів їх розв’язання. Необхідно зауважити, що пані Агнешка вже протягом 10 років займається питаннями житлово-комунального господарства м. Красніка. Також делегати зустрічі відвідали Центр Соціального Захисту в Красніку, ознайомившись з його проектами та діяльністю.
«Робоча зустріч у Красніку, стала ще одним важливим обміном досвідом з нашими польськими партнерами» - вважає лідер політичної партії «САМОВРЯДНА УКРАЇНСЬКА ДЕРЖАВА» Віктор Бичихін. «Проблематика польських та українських міст дуже схожою. Зокрема, це питання покращення та вдосконалення стандартів освіти, охорони здоров’я, екології , прав місцевого самоврядування та багато іншого. Подібні заходи значно сприяють тому, що актуальне завдання розвитку місцевого самоврядування в Україні з площини дискусій поступово переходитиме у площину практичної реалізації з урахуванням досвіду європейських держав» - переконаний він.
Категория: Новости | Просмотров: 3337 | Добавил: partiya_sud | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
2 AjtekObjenue  
0
stx21 http://jeofhidefbi.com deenty guesAmell swake noclegi pracownicze niedaleko augustowa noclegi augustow ul. turystyczna noclegi augustow domki nocleg w augustowie noclegi pracownicze w suwalkach

1 WajtekObjenue  
0
stx21 deenty guesAmell swake noclegi augustow nad netta pokoje augustow noclegi w centrum augustow noclegi augustow blisko jeziora noclegi augustow domki

Имя *:
Email *:
Код *: